Warning: Creating default object from empty value in /cphome/nxt59649/csikosgabor_hu/wp-content/themes/guesthouse/page-fullwidth.php on line 18
golFIESTA SE | Csikós Gábor

golFIESTA SE

A golFIESTA Sportegyesület egy olyan társaság, ahol a barátság, család és a golf iránti szeretet találkozhat. Rendezvényeinkre hozd el nyugodtan a teljes családot, találunk időtöltést a gyerekeknek, játékos házi golfversenyt szervezünk nekik, és akár a játékod első-, vagy második felében kísérhetnek is a pályán. A jó hangulat garantált, már megérkezéskor meglepetésekkel várunk, és már önmagában a társaság garantálja, hogy felhőtlen kikapcsolódás lesz az egész nap.

A téli időszakban a golFIESTA SE tagjainak és alapítóinak jó része közös szervezéssel Tenerifére utazik golfozni, különböző egy, vagy két hetes turnusokban, ahol még akkor is gyönyörű zöld pályák és hét ágra sütő nap várja őket – a közvetlenül a tenger partján fekvő hotel, a kellemes esti beszélgetések és különleges látványosságokat rejtő szigeten kívül.

Nézd meg a korábbi versenyeinken készült képeket!

Versenyek képei
Legyél te is az egyesület tagja! További információért kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés


Feliratkozás a hírlevélre


A mozgások pontos elemzése és a gyakorlatok beállítása profi golfoktató szoftver és nagy sebességű videofelvétel segítségével.

A golFIESTA Sportegyesület egy olyan társaság, ahol a barátság, család és a golf iránti szeretet találkozhat.

Golfozás és a játék fejlesztése télen, 24-28 fokban, idilli környezetben, jó csapatban, fantasztikus hangulatban? A tenerifei golf tábor pontosan ezeket jelenti!

Iratkozzon be a 10 alkalmas kurzusra, amely bevezeti a golf játékába az alapoktól kezdve, vagy jelentkezzen magánórákra, hogy fejlessze játékát!

 

A jó sportembert arról lehet megismerni, hogy nem veszi fel az elveszett labdát, amíg az még éppen gurul.

- Mark Twain