Oktatás


Az egyéni oktatás a kezdő játékos (vagy játékos jelölt) esetében természetesen az alapoknál kezdődik – sok esetben a már némi rutinnal rendelkező játékosnál is átalakítást igényelnek ezek a területek. Ilyen elsőként megtanulandó dolog a megfelelő alaphelyzet és ütőfogás, a játék menetének, alapelveinek megismertetése. Az öt alapvető ütéstípus tanítása ezután következik, a rövidebb, könnyebben kontrollálható ütésektől a nehezebben tanulható teljes swing felé haladva.

Egyénileg szeretnék tanulni!


A csoportos oktatás tematikája nem tér el az egyénitől, viszont más szempontokból érdemesebb ezt a formát választani a tanulás elkezdéséhez. Több teret enged az önálló gyakorlásnak (aminek fontosságát nem hanyagolhatjuk el), mert az edzésen megoszlik a tréner figyelme. Ha barátokkal, ismerősökkel kezdi el valaki tanulni a mozdulatokat, sokkal nagyobb szórakozást nyújthat, mint egy önállóan végigcsinált kurzus. Ezen kívül könnyebben ráhangolódik az ember a golf társas jellegére és a megfelelő mértékű versenyszellem is elkaphatja, így is hatásosabbá teheti a tanulást és a fejlődést.

Barátokkal szeretnék tanulni!

A golFIESTA Sportegyesület egy olyan társaság, ahol a barátság, család és a golf iránti szeretet találkozhat.

Golfozás és a játék fejlesztése télen, 24-28 fokban, idilli környezetben, jó csapatban, fantasztikus hangulatban? A tenerifei golf tábor pontosan ezeket jelenti!

Iratkozzon be a 10 alkalmas kurzusra, amely bevezeti a golf játékába az alapoktól kezdve, vagy jelentkezzen magánórákra, hogy fejlessze játékát!

A mozgások pontos elemzése és a gyakorlatok beállítása profi golfoktató szoftver és nagy sebességű videofelvétel segítségével.

 

A jó sportembert arról lehet megismerni, hogy nem veszi fel az elveszett labdát, amíg az még éppen gurul.

- Mark Twain