Céges rendezvények

20130607_144137

A céges rendezvények, csapatépítő napok programjai között s közös paintball, szabadulós játékok és gokartozás mellett egyre népszerűbbek a golfos programok.

Munkatársait, családjukat, vagy épp céges partnereit különleges élményben részesíti, ha megismerkedhetnek a golf alapjaival, kipróbálhatják magukat a közeli és távoli ütésekben, putting versenyre hívhatják ki egymást. A mindennapok megszokott ritmusából kitörve a sport nagyszerű kikapcsolódást és összekovácsoló erőt jelent.

A golf mellett családi programok, előadások, egyéb sportprogramok (a választott golfpálya szolgáltatásaitól függően) szervezése is lehetséges, és akár több cég közös rendezvényének is helyszínt adhat egy golfklub.

20130607_140452

A mozgások pontos elemzése és a gyakorlatok beállítása profi golfoktató szoftver és nagy sebességű videofelvétel segítségével.

A golFIESTA Sportegyesület egy olyan társaság, ahol a barátság, család és a golf iránti szeretet találkozhat.

Golfozás és a játék fejlesztése télen, 24-28 fokban, idilli környezetben, jó csapatban, fantasztikus hangulatban? A tenerifei golf tábor pontosan ezeket jelenti!

Iratkozzon be a 10 alkalmas kurzusra, amely bevezeti a golf játékába az alapoktól kezdve, vagy jelentkezzen magánórákra, hogy fejlessze játékát!

 

A jó sportembert arról lehet megismerni, hogy nem veszi fel az elveszett labdát, amíg az még éppen gurul.

- Mark Twain